2010. október 28., csütörtök

Comenius ösztöndíj

Kedves Kollégánk!

A Shetland Nyelviskolából jelentkezünk ismét és a megkeresés oka a Comenius ösztöndíj lehetősége.
 2011. januárjában lesz a beadási határideje azoknak a pályázatoknak,amelyekkel a 2011-es nyári tanfolyamokra (is) lehet támogatást kérni. A bírálószerv ismét a Tempus Közalapítvány.
honlapja: www.tka.hu
telefonszáma: 237-1320 vagy 237-1300

Mivel a január nagyon nehéz időszak mindenki számára, igyekszünk a novemberi-decemberi időszakot felhasználni az előkészületi munkára, hogy elkerüljük a kapkodást. Nyelviskolánk 2010-ben is sikeresen segített sok tanárkollégának abban, hogy ki tudjanak jutni 2-3 hétre tanulni az általuk válaszott kurzusra. Most is szeretnénk hasonlóképpen tenni. Ha a partneriskoláink közül valamelyik vonzó és az ajánlott kurzus hasznosnak tűnik, akkor ismét mindenben tudunk és  szeretnénk támogatni minden jelentkezőt.
 Miben is tudunk segíteni?
1. Ha érdekel az ösztöndíj lehetősége, kérjük, emailben vagy  telefonon jelezd ezt nekünk a jelen email címre! Ezt követően küldjük a tematikákat - ha megjelölöd a helyszínt vagy 2-3 helyszínt, ahová szeretnél pályázni.2. 2.A küldött tematika és a szintén általunk eljuttatott időpontok alapján már ki lehet választani a konkrét tanfolyamot és iskolát. Ha kétséged van, szívesen adunk bővebb felvilágosítást.
3. A fogadó nyilatkozatot beszerezzük a kiválasztott képző intézménytől és eljuttatjuk hozzád
4. Comenius-csütörtökök novemberben és decemberben már indulnak az ún. konzultációs csütörtökök, azaz előzetes egyeztetés alapján csütörtökönként lehet jönni hozzánk és szívesen segítünk ötletekkel, tanácsokkal a kitöltésben. 1997 . óta csináljuk ezt a tamogatási munkát és a 14 éves tapasztalat sokra megtanított bennünket. Az a kérésünk, minél előbb jelentkezz ezekre a csütörtökökre, mert januárban már őrület szokott lenni!
Első konzultáció időpontja: november 4.
 címünk: 1192 Bp.  Kábel utca 10. ( a Határ úti metro megállóhoz nagyon közel )

 További tudnivalók:
 Shetland munkatársak, akik  a Comenius programmal foglalkoznak:
Csete Ildikó, Kovanecz Erika és én ( Udvardi Kati) Istennek hála, már  sokan vagyunk az irodában és nem minden  kolléga dolgozik ezen a projekten.
> - pályázható helyszíneink:
>    a) angolosoknak: London, Plymouth, Edinburgh, Dublin, Cork és Drogheda
>    b) németeseknek: Berlin, München, Franfurt, Hamburg
>    c) spanyolosoknak:  Granada, és Almunécar
>    d) olaszosoknak: Róma,  Firenze,  Milánó
>   ( egy valenciai ügyön rajta vagyunk, de erről még biztosat nem tudunk mondani, s francia területen sajnos azóta sem történt előre lépés!

Nagyon várjuk a jelentkezésedet és őszintén  biztatunk arra, próbáld meg!
 Ha kollégáid közül  bárki más szeretne tőlünk  anyagot, akkor juttasd el hozzánk az érdeklődő munkatárs nevét és elérhetőségeit.
 Egymás esélyeit nem rontjátok!

 Barátsággal és szeretettel:
Kati és a Shetland Nyelviskola

> Shetland U.K. Nyelviskola
> Budapest
> Kábel utca 10.
> 1192

> tel: +36-1-357-1456
> fax:+36-1-281-3391
> mobil: +36-30-952-1202

> shetland@hdsnet.hu
> www.shetland.hu