2010. október 19., kedd

vetélkedősorozat

Tisztelt Kollégák!

A bicskei Vajda János Gimnázium játékos vetélkedősorozatra hív Benneteket, amelyet Általatok és a segítségetekkel kreatív csapatjátékosoknak hirdetünk. Az öt hónapon keresztül, az interneten zajló vetélkedő egyszerre tartalmaz kvíz- és kutatófeladatokat, plakát- és interjúkészítést éppúgy, mint időkorlátos internetes böngészést vagy arborétumi, szabadtéri terepmunkát.
A vetélkedő helyszíne : www.vanbennvitamin.hu honlap
A vetélkedő témája: természettudományos tantárgyak (kémia, biológia, földrajz, fizika, matematika), környezetvédelem, honismeret, gasztronómia, helytörténet
A vetélkedő célközönsége: az általános iskolák nyolcadik, a középiskolák kilencedik és tizedik osztályai
Nevezési díj: NINCS
A jelentkezés: 2010. október 18-ától a www.vanbennvitamin.hu oldalon EGYÉNILEG, majd a regisztrált tagokból álló NÉGYFŐS CSAPATOKKAL 2010. október 25-étől 2010. november 14-éig
A csapatot kísérőtanár vezeti, akihez több csapat is tartozhat, azonban a döntőben egy iskolát csak egy csapat képviselhet.
A vetélkedő döntője: 2011. május 14-15. Bicske
A vetélkedő helyszíne: a bicskei Batthyány-kastély díszterme
a bicskei Tanuszoda
az alcsúti Arborétum

A döntőbe jutott nyolc csapat (csapatonként a négy versenyző és a kísérőtanár) részére ingyenes szállást a felcsúti Puskás Ferenc Akadémia kollégiuma biztosít 2011. május 14-én.

Fődíjak: a bicskei döntőbe jutó nyolc legjobb csapat a végső helyezésének sorrendjében választhat a TÍZ jutalomutazás közül, amely tartalmaznak szállást, étkezést, múzeum- vagy fürdőbelépőt. Ezek a felajánlások folyamatosan érkeznek és felkerülnek a fődíjaink oldalra.


Kérjük, regisztráljatok és nyerjetek!

Tisztelettel:

Gyimesi István
igazgató Vigyikán Attila
szervező